Съвсем скоро принц Хари и Меган Маркъл ще излязат в няколкоседмичен отпуск и няма да ги виждаме на официални събития поне до края на годината. Наскоро се заговори, че ще оползотворят свободното си време и с пътуване до САЩ по повод Деня на благодарността.

Това не е особена изненада, защото херцогът и херцогинята предпочитат да не се задържат във Великобритания, когато имат тази възможност. Именно затова и през лятото бяха остро критикувани за честите полети с частен самолет.

А следващата стъпка, която Хари и Меган вероятно ще предприемат, е да направят своя тайна база в САЩ, Канада или Австралия. Място, далеч от Острова, където да се чувстват спокойни и изолирани.

Снимка 448929

Източник: GettyImages

Това ще бъде поредният и най-краен начин да избягат от медийното внимание, което кара Меган да не живее, а просто да съществува, както самата тя се изрази наскоро. Съпругът й също е готов на всичко, за да я предпази от съдбата, която сполетя майка му Даяна, пише People.

Засега не е ясно точно къде биха се установили, но вероятно няма и да стане публично достояние. А по време на ваканцията си двамата вероятно ще отскочат и до Канада, където Маркъл живееше, преди да се омъжи.

Кейт Мидълтън, Меган Мaркъл и съветът на херцогинята на Кеймбридж

Съветът, който Кейт даде на Меган

Не питай старило, питай херцогиня

Относно слуховете, че херцогът и херцогинята на Съсекс могат да изберат Африка за свой нов дом, Хари бе категоричен, че не вижда начин как това ще се случи, защото промяната ще е прекалено драстична и сякаш не е необходима.