Покрай разкритието, че отношенията между принцовете Уилям и Хари не са никак добри, очакванията са Кейт Мидълтън и Меган Маркъл да стопят ледовете помежду си. А първата крачка вече е направена от херцогинята на Кеймбридж.

След излъчването на документалния филм за пътуването в Южна Африка тя е потърсила съпругата на принц Хари по телефона и е изразила голямото си желание да й помогне.

Във филма Меган признава, че последната една година е била наистина трудна за нея, защото е подценила вниманието и ефекта от него, които ще изпита като съпруга на принц.

Снимка 450478

Източник: GettyImages

Кейт има доста по-голям опит в ролята на херцогиня и майка, която е винаги в центъра на вниманието. Вероятно е и тази, която може да разбере най-добре през какво минава Меган. Затова си е позволила да й даде и един важен съвет.

Мидълтън е заявила приятелски на Маркъл, че всеки член на кралското семейство, както и самата тя, минава през своите трудни периоди. Но всеки трябва да се учи от грешките си, да преживее случилото се и да намери начин да продължи напред, пише Daily Mail.

Снимка 450479

Източник: GettyImages

Херцогинята на Кеймбридж наистина успя да преглътне много обиди от медиите. Първо й се подиграваха, че с години е чакала Уилям да й предложи, а междувременно дори е напуснала работата във фирмата на родителите си, за да се подготвя за новия си живот като кралска особа. 

Скандалът със снимките й без горнище на бански се превърна в съдебна битка с медиите, която Уилям и Кейт спечелиха. Междувременно не спря да се говори за раздялата им преди години. И още, и още.

Кейт Мидълтън, Меган Маркъл и какво ще предприеме херцогинята на Кеймбридж

Меган страда, Кейт ликува

Добре изигран ход

Въпреки всичко това, Кейт демонстрира силен характер и направи единственото възможно нещо - да приеме всичко с гордо вдигната глава, да не забравя, че е херцогиня и има до себе си си принц, и да не спира да се усмихва приветливо. Дали и Меган ще има толкова вътрешна сила, само времето ще покаже.