Принц Уилям и Кейт Мидълтън може и да имаха своя звезден миг на наградите БАФТА и дори успяха да привлекат вниманието по необичаен начин. Според много анализатори целта на неочаквания жест на Кейт е именно да бъдат разобличени твърденията на Хари и Меган в поредицата им за Netflix за липса на спонтанност в членовете на кралското семейство.

Кейт Мидълтън, принц Уилям, наградите БАФТА и закачливото потупване на принцесата

Когато Кейт е в палаво настроение

И то - на обществено място

Дали това е вярно едва ли ще разберем. Затова пък самите херцози на Съсекс, които в последните седмици не са привличали вниманието към себе си, не са се отказали от идеята да присъстват на коронацията на крал Чарлз.

Само че двамата имат специално условие за това: трябва да им бъде осигурена "нетоксична" среда. "Хари винаги е бил много ясен и позицията му не се е променила - няма да дойде, ако знае, че атмосферата е враждебна, както по време на Платинения юбилей на кралицата и погребението й", казва източник на The Mirror.

Снимка 587147

Източник: GettyImages

Изданието уточнява, че стои и въпросът с охраната на семейството на Хари и Меган за времето, когато са във Великобритания. Затова и информацията дали в крайна сметка те ще присъстват на коронацията на 6 май или не ще бъде пазена в тайна до последния момент.