От миналата седмица беше обявена, че принц Уилям и Кейт Мидълтън ще присъстват на церемонията по връчването на наградите БАФТА, след като в последните две години не успяват да са част от нея. От 2010 г. Уилям е председател на Асоциацията, което е причината от него да се очаква участие в събитието.

Наградите БАФТА, Кейт Мидълтън, Аня Тейлър Джой, Кейт Бланшет, Флорънс Пю и най-забележителните тоалети

Стари рокли и метал - най-интересните тоалети от БАФТА

И без изненади при мъжете

И въпреки че всички очакваха появата на принца и принцесата на Уелс, то отново успяха да изненадат по няколко начина. Първо беше тоалетът на Кейт - никой не предполагаше, че тя ще се появи със своя стара рокля.

Не само стара, но и точно същата рокля Alexander McQueen, с която беше на същата церемония, но през 2019 г. Разликата беше промяна на детайла на рамото, както и доста драматичната комбинация с дълги черни ръкавици и обеци на масовата марка Zara.

Последва обаче втора изненада от страна на принцесата - докато преминаваха по червения килим пред фотографи и репортери, Кейт закачливо потупа съпруга си по дупето. Което на едни се вия прекалено, докато други припознаха в жеста нормално поведение на дългогодишна двойка.

За всички години, през които е в кралския двор, едно нещо трябва да ни е ясно - Кейт Мидълтън не прави нищо случайно или импулсивно. Дори и подобни фриволности обикновено са добре планирани и имат да кажат нещо на публиката. А то най-вероятно е, че принцът и принцесата на Уелс са в чудесни съпружески отношения.