Минаха две години и половина, откакто принц Хари и Меган Маркъл замениха дворците на Англия с луксозен дом в Монтесито, Калифорния. Там херцозите на Съсекс живеят с двете си деца - тригодишният Арчи и едногодишната Лилибет.

Принц Хари, Меган Маркъл и защо са викали полиция в дома им в Монтесито, Калифорния

Взлом в дома на Хари и Меган

Защо херцозите на Съсекс викаха полицията

Хари и Меган обаче имат и приятели в Америка, на които могат да разчитат. Ето кои са най-близките им според списание Hello.

Серина Уилямс

В интервюто си за Vogue тази седмица тенис звездата призна, че се е подготвяла за сватбата на Хари и Меган в продължение на 24 часа. "Това е кралска сватба - приятелката ми Меган се жени за Хари", казва Уилямс.

Снимка 583969

Източник: GettyImages

Двете се запознават на благотворително събитие през 2014 г. и моментално усещат, че имат много общо. "Моментално се сближихме, снимахме се, смяхме се и си говорихме. Но не за киното или тениса, а за съвсем момичешки неща", пише Маркъл във вече нефункциониращия си блог The Tig.

Кейти Пери и Орландо Блум

След като се местят от Лос Анджелис в Монтесито, херцозите се сближават със семейството на певицата и актьора. Защото са си съседи. Това разкрива принц Хари пред подкаста на Дакс Шепард.

Снимка 535152

Източник: GettyImages

"Преди два дни Орландо Блум ми прати съобщение - живеят наблизо и си помагаме в това да избягваме папараците."

Опра Уинфри

Хари и Меган са свързани с популярната водеща не само от това, че именно на нея дадоха ексклузивното и откровено интервю след напускането на Англия.

Снимка 521900

Източник: GettyImages

Уинфри също живее в Монтесито, а през 2018 г. присъства на сватбата им в замъка Уиндзор.

Джеймс Кордън

Английският водещ е приятел с принц Хари още от преди запознанството му с Меган Маркъл.

Снимка 574796

Източник: GettyImages

Късмет за принца се оказа фактът, че Кордън живее в Лос Анджелис и беше от малкото приятели на Хари при пренасянето му в САЩ.

Абигейл Спенсър и Приянка Чопра

Колегите от киното са свързани с Меган Маркъл по различен начин. С Абигейл Спенсър тя се снима в сериала "Костюмари", на чиято снимачна площадка двете се сближават.

Снимка 583970

Източник: GettyImages

Приянка Чопра и херцогинята също се познават от годините преди принц Хари, а в момента са съседки в Калифорния. И Абигейл, и Приянка присъстват на сватбата в замъка Уиндзор.