След раздаването на наградите BAFTA, всички говореха за предадените от Марго Роби думи на Брад Пит, който не пропусна да се пошегува с Мегзит.

Марго Роби, Брад Пит, принц Хари, Меган Маркъл и как се пошегуваха с тях актьорите на наградите BAFTA 2020

Как Брад Пит и Марго Роби се пошегуваха с Хари и Меган

Остроумието на звездите

Ако той има по-скоро смесени чувства към решението на херцога и херцогинята на Съсекс, то неговата руса колежка откровено им симпатизира.

В последното си интервю Марго Роби заяви, че познава принц Хари от няколко години и го смята за страхотен и напълно земен човек. А малцина знаят, че при първата им среща тя си е мислела, че говори с Ед Шийрън, а не с британския престолонаследник...

Снимка 467325

Източник: GettyImages

Актрисата много добре знае и колко трудно е да се преместиш със семейството си на другия край на света. Самата тя още тъжи за Лондон от време на време, но има основателни причини вече да не живее там. Затова и е сигурна, че щом Хари и Меган са го направили, значи също имат своите.

Мадона, принц Хари, Меган Маркъл и предложението на певицата към херцога и херцогинята

Предложението на Мадона към Хари и Меган

Това не го очаквахме

Така Роби по заобиколен път изрази своята подкрепа за тяхното решение. Нещо повече - тя покани херцога и херцогинята на Съсекс в своя дом при следващото им посещение в Лос Анджелис, пише The Sun.