Преди дни разбрахме, че принц Хари и Меган Маркъл ще присъстват на събитието Global Citizen Live в Ню Йорк утре, 25 септември. Изненадващо обаче двойката пристигна в Голямата ябълка няколко дни по-рано.

Принц Хари, Меган Маркъл, Global Citizen Live и първата им обща поява след раждането на Лилибет Даяна

Промяна в плановете за Хари и Меган

Къде и кога ще ги видим заедно

Вчера, 23 септември, херцогът и херцогинята на Съсекс посетиха One World Observatory, построена на мястото на кулите на Световния търговски център, както и мемориала на жертвите от терористичните атаки. Те се срещнаха и с кмета на Ню Йорк Бил Де Блазио.

Хари и Меган демонстрираха приповдигнато настроение и не спряха да се усмихват. Това е първата им обща публична поява след официалното напускане на кралския двор, както и първият ангажимент след отпуска, който си взеха покрай раждането на дъщеря им Лилибет. И сега изглеждат наистина готови да се върнат в светлините на прожекторите.

Снимка 547667

Източник: GettyImages

Двамата избраха елегантни тоалети в черно, които обаче се оказаха малко по-дебели от необходимото спрямо времето в града. Но и това не успя да помрачи настроението им. Те имаха още няколко срещи във въпросния ден, след което се върнаха в избрания от тях хотел, който бе любим и на принцеса Даяна - Carlyle hotel.

Маркъл не пропусна да каже, че за нея е страхотно да бъде отново в Ню Йорк. последното й посещение тук бе за луксозното baby shower парти малко преди раждането на сина й Арчи. А сега двамата с принц Хари пътуват без децата си, които са поверени на грижите на баба Дория в имението им в Монтесито.

Снимка 547666

Източник: GettyImages

Разбира се, няма как да пропуснем да коментираме и няколко детайла от визията на херцогинята на Съсекс, защото така ни липсваше да я виждаме в целия й блясък. Да, може да се е облякла малко по-дебело за топлото и влажно време в Ню Йорк, но със сигурност не сбърка с избора си на бижута.

На ръката й видяхме нов пръстен с розов диамант, чиято цена не знаем, но се предполага, че е към 50 хиляди долара и е специална изработка, както и още един, който от Daily Mail оценяват на 3300 долара.

Принц Хари, Меган Маркъл, корицата на списание Time и класацията за 100-те най-влиятелни личности

Хари, Меган и 100-те най-влиятелни личности на света

Кой им се възхити откровено

На китката й пък блести часовник на Cartier за близо 18 хиляди долара. Той е не просто скъп като стойност, а и защото е бил притежание на Лейди Ди. За специалния повод Маркъл избра да сложи и обеците с диаманти, с които бе и на сватбата си. Те също са на Cartier и с цена 12 хиляди долара. А след това бляскаво завръщане нямаме търпение да видим Меган отново утре.