Откакто принц Хари и Меган Маркъл напуснаха кралския двор, единствената им медийна поява бе интервюто, което дадоха пред Опра Уинфри. Затова и определено сме изненадани да ги видим на корицата на новия брой на списание Time, в което е посместена и класацията за 100-те най-влиятелни личности на света.

Принц Хари, Меган Маркъл, интервюто с Опра Уинфри и защо им се размина наградата "Еми"

Наградата, която се размина на Хари и Меган

Храна или зрелища

Корицата дойде точно на рождения ден на херцога на Съсекс, който вчера, 15 септември, стана на 37 години. Текстът за тях е написан от Хосе Андрес - известен готвач на звездите, който в последните години се прочу с благотворителните си кухни по целия свят. И вероятно именно този тип дейност го е сближил с кралската двойка.

Разказът започва с припомняне на интервю на принц Хари от преди години, когато все още е военен. Тогава до него избухва нещо и той започва да бяга. А Андрес сравнява тази ситуацията със спешната нужда от действие, която е подтикнала херцога и херцогинята да напуснат кралския двор.

"Щеше да бъде много по-безопасно да се наслаждават на доброто си богатство и да останат мълчаливи", смята готвачът, който очевидно им се възхищава на смелостта. Но, според него, не това е основното, с което трябва да определяме Хари и Меган.

Защото те са превърнали своята отдаденост в действие чрез фондацията Archwell и "дават глас на безгласните" чрез своите телевизионни продукции. Те поемат рискове, за да подпомагат общностите.

"В свят, в който всички имат мнение за хора, които не познават, херцогът и херцогинята изпитват състрадание към хора, които не познават. Те не просто изказват мнение - те се борят", заключва Андрес.

Особен интерес предизвикаха не само думите му, но и новите снимки на Хари и Меган, заснети специално за Time в дома им за милиони в Монтесито.

Принц Хари, Меган Маркъл, дъщеря им Лилибет Даяна и предложението към кралица Елизабет Втора

Изненадващото предложение на Хари и Меган към кралицата

Нямат спирка, когато си наумят нещо

И първото, което ни прави впечатление, е, че кадрите са прекалено обработени. Няма как да пропуснем и факта, че на корицата херцогът стои зад своята съпруга, което със сигурност не е случайно.