След раждането на дъщеря им Лилибет Даяна в началото на юни, принц Хари и Меган Маркъл обявиха, че ще си вземат отпуск, за да могат да посветят цялото си време на семейството. Така през последните месеци появите им бяха ограничени в онлайн пространството, но вече е време за промяна.

Принц Хари, Меган Маркъл и смята ли ги Томас Маркъл за добри родители на Арчи и Лилибет Даяна

Добри родители ли са Хари и Меган

Зависи кого питаме

Херцогът и херцогинята на Съсекс неведнъж призоваха, че масовото ваксиниране е единственият начин да се преборим с пандемията. Те се обявиха и срещу неравенството при разпространението им в страните по света.

Сега двамата ще продължат застъпничеството си към тази кауза, но този път на живо. Вместо към Острова, за да се срещнат с кралицата, както се говореше в последните дни, Хари и Меган ще пътуват до Ню Йорк, за да станат част от събитието Global Citizen Live, което ще се проведе в Сентрал Парк на 25 септември.

Двойката ще използва появата си на сцената, за да призове ЕС и ООН да дарят поне половин милиард дози ваксини срещу COVID-19 на страните по света, в които се изпитва недостиг на препаратите.

През май принц Хари се появи сам на същото събитие със същия призив. Но сега, когато и Меган ще бъде до него, сме сигурни, че ще има много по-широк отзвук, а, надяваме се, ще постигнат и търсения ефект, предава Vanity Fair.

Според източници, близки до двойката, те са развълнувани за краткото си пътуване, защото това е разнообразие в ежедневието им, което прекарват предимно в имението си в Монтесито. Освен това ще се срещнат с редица звезди, които също ще участват в събитието.

Принц Хари, Меган Маркъл, корицата на списание Time и класацията за 100-те най-влиятелни личности

Хари, Меган и 100-те най-влиятелни личности на света

Кой им се възхити откровено

А междувременно стана ясно, че Хари, Меган, Арчи и Лилибет най-вероятно ще бъдат във Великобритания за Коледа, като по този начин ще съчетаят първата среща на дъщеря им със своите роднини с уважаването на поканата, която кралицата се очаква да им изпрати за семейните тържества.