За бурния живот на принц Хари през младежките години и преди да срещне Меган Маркъл се е говорило много, но явно все още има какво ново да се каже. Доста признания той направи и сам в биографичната си книга "Резервният", а сега една друга известна личност коментира предположения, които я свързаха с него.

Принц Хари и вероятната му среща с баща му крал Чарлз по време на визитата му във Великобритания

Защо Чарлз ще отдели само няколко минути на Хари

Какво се очаква от посещението на принца в родината му

В книгата си херцогът на Съсекс споделя, че е загубил девствеността на 17 години си с "по-възрастна жена", без да упоменава нейното име. Скоро след това обаче се появиха съмнение, че тази жена всъщност е Елизабет Хърли.

При гостуването си преди дни във вечерното шоу на Анди Коен актрисата нарече тези спекулации "абсурдни" и "глупави". Тя недоумява как някой си е помислим точно за нея, защото принц Хари е казал, че въпросната жена е по-голяма от него, британка и случката се е разиграла в Глостършир.

Снимка 606799

Източник: GettyImages

Освен това Елизабет Хърли заявява категорично, че и до ден-днешен тя не се е запознала лично с херцога на Съсекс, пък какво остава да са били толкова интимни преди години, цитират я от E!Online.

Кортни Кокс, принц Хари и как коментира актрисата твърденията му за нея в Spare

Когато Кортни Кокс трябва да се оправдава заради принц Хари

Актрисата коментира твърденията в Spare

В "Резервният" принц Хари казва още, че въпросната дама много е обичала коне и се е отнасяла и към него като към "млад жребец". "Бърза езда, след което тя ме удари по задницата и ме изпрати на паша", добавя още подробности към случката той. И не скрива, че е загубил девствеността си на поляна зад оживен пъб, а както се оказва впоследствие, явно са имали и публика. Но коя е била партньорката му, все още остава в тайна.