Вече загубихме бройката на документалните филми за принцеса Даяна, направени след смъртта й през 1997 г. Но и последният от тях - The Diana Interview: Revenge Of A Princess, който бе излъчен преди дни, отново успя да ни изненада с нови разкрития за Принцесата на народа.

Принцеса Даяна, брат й Чарлз Спенсър и невиждана досега детска снимка на двамата

Невижданата досега снимка на принцеса Даяна

Мили спомени

Според него, принц Чарлз е направил тежко признание на Спенсър в нощта преди деня на сватбата им - 29 юли, 1981 г.

Той й е заявил в прав текст, че не я обича, а цялата венчавка е просто един фалш и иска тя да бъде наясно с това, преди да разменят обети.

Снимка 505019

Източник: Facebook / HISTORY

Това признание идва от личния астролог на Лейди Ди - Пени Торнтън, с когото тя е имала многобройни разговори и сама е споделила за думите на принц Чарлз.

Не е скрила и че е обмисляла въобще да не се появи в деня на сватбата, но все пак в последния момент е променила решението си, предава Newsweek.

Принцеса Даяна, Diana: The Truth Behind the Interview, едно интервю от преди 25 години и нова порция признания

Даяна: Бракът ни с Чарлз беше ад от първия ден

Едно скрито интервю от преди 25 години

Даяна винаги е била наясно с отношенията между Чарлз и Камила. Неведнъж е имала и непреодолими изблици на гняв на грозната история, в която е замесена. Тя заявява публично: "Бяхме трима в този брак, така че беше малко пренаселено", а междувременно търси утеха в терапия с психолог, която й помага да преживява кошмара, в който живее.