Уви, Риана замени музикалния бизнес с този с бельо и козметика още преди години. Но тези дни всички говорят за последното й излизане на сцената, на което обаче малцина имаха възможността да се насладят на живо. Барбадоската певица получи покана да пее на тържествата по случай предстоящата сватба на сина на най-богатия човек в Азия - Мукеш Амбани, чието нетно състояние се оценява на над 115 милиарда долара.

Риана и новите снимки по бельо за Savage X Fenty

Колко секси е Риана по бельо след второто раждане

И замириса на Свети Валентин

Три дни яли, пили и се веселили по индийски - така най-лесно може да се опише събитието, което събра едни от най-богатите и известни хора в света в индийския щат Гуджарат. Младоженците Анант Амбани и Радхика Мърчант са били поканили над 1200 гости, които пристигнаха на мястото на събитието със 130 частни полетa, осигурени от бащата на младоженеца. Заради тях местното летище получи временно статут на международно, тъй като приемаше пътници от цялата страна и света.

Риана пристигна в Индия с огромно количество багаж и целия си голям екип, за да направи едно наистина запомнящо се шоу за младоженците и техните гости в първата вечер на празненствата. Според информация в медиите, тя е получила около седем милиона долара хонорар, за да забавлява присъстващите. А сред тях има не една и две личности, чиито имена много добре познаваме.

Боливудски звезди, спортни шампиони, технологични милиардери и кралски особи се събраха на едно място за празника на любовта на Амбани и Мърчант. Освен на богата програма, много танци и музика, всички се насладиха и на цели 500 ястия, някои от които със сигурност са опитали за пръв път.

Програмата на трите дни е била толкова натоварена, че гостите са я получили разграфена на цели двете страници. На тяхно разположение домакините са осигурили гримьори, фризьори, стилисти и перални, защото всички е трябвало да се преобразят в индийски тоалети.

Хилядите присъстващи са били настанени в луксозни глемпинг палатки близо до мястото на празненствата. А като част от програмата бе отбелязано и посещение на местен приют за животни с хиляди обитатели. Също така нов хиндуистки храм бе построен специално за събитието и след това ще бъде отворен за всички.

Освен Риана, която беше там по работа и след изпълнението си се върна обратно в САЩ, на тридневните събития присъстваха още Бил Гейтс, Марк Зукърбърг и съпругата му Присила, както и Иванка Тръмп с мъжа си Джаред Къшнър. Те споделиха снимки и емоции в профилите си в социалните мрежи, пише BBC.

"Тук става лудо", написа основателят на Facebook Марк Зукърбърг под своя снимка, на която заедно със съпругата му позират с традиционни индийски дрехи. А той е избрал интересна риза с тигри.

Бил Гейтс и защо интернет не е това, което милиардерът си е представял

Защо Бил Гейтс е разочарован от интернет

Защо е разочарован

Бил Гейтс пък се появи на събитието в компанията на настоящата си половинка Паула Хърд, с която са заедно отскоро след развода му с Мелинда Гейтс. А всички тези подробности и звезден блясък няма как да не ни накарат да се замислим какво ще представлява истинското сватбено тържество, което е насрочено за юли в Мумбай.