Заради пандемията изследването и тестването се превърнаха в нещо напълно нормално. Като сутрешен крос в парка.

Тайгър Уудс, Пейдж Спиранак и как голфърката го защити заради изневерите

Когато Пейдж Спиранак пази гърба Тайгър Уудс

Нещо човешко ли са изневерите

Сигурно са много малко хората в световен мащаб, които поне един път да не са минали през PCR тест и дискомфорта, който вземането на проба причинява.

Именно тестването беше една от темите в един от епизодите на подкаста на любимата ни голфърка Пейдж Спиранак. В Playing a Round тя и ководещият Джош Темпъл отвориха темата за тестването.

И Темпъл реши да сподели, че него е изключително неприятно в продължението на 20 секунди някой да ровичка в гърлото му. На това пък Пейдж Спиранак отвърна по-доста изненадващ начин, намесвайки оралната любов.

Пейдж Спиранак, най-често задаваните въпроси и естествени ли са ѝ гърдите

Когато всички питат дали гърдите ти са естествени

Пейдж Спиранак за значението на размера

"Да, сега поне знаеш как се чувстват жените постоянно." И последва уточнение, разбира се. Според Спиранак е много нечестно мъжете да се оплакват от метода на PCR теста, а в същото време да са на седмото небе, когато жените им правят орална любов.

Пейдж Спиранак, Грег Норман и коментарите относно противоречивата снимка на голфъра

Коментарите на Пейдж Спиранак относно мъжкото достойнство на Грег Норман

Ето защо толкова обичаме Пейдж

Въпреки че открито говори за орална любов и я сравнява с тестването за COVID-19, Пейдж Спиранак е доста потайна, когато стане дума за личния ѝ живот. Всъщност, от 2018 г. тя е женена за спортния треньор Стивън Тиноко, но почти никога не говори за връзката си с него, пише The New York Post.