Животът на Тайгър Уудс винаги е бил обект на интерес от страна и на медиите, и на хората. И това донякъде е нормално, защото все пак той е може би най-великият голфър в историята.

Тайгър Уудс, тичането и какво е съсипало тялото му

Какво е съсипало тялото на Тайгър Уудс

За съжаление, времето не може да бъде върнато

"Тайгър", който е и последният документален филм за живота му, разглежда както неоспоримия му талант с голф стика в ръка, така и по-мрачната част от живота му, свързана с изневери и скандали.

И покрай повдигането отново на тези теми Пейдж Спиранак, която се отказа от активна състезателна кариера в голфа, но пък не спира да трупа популярност, реши да защити Тайгър Уудс.

В подкаста си Playing A Round Спиранак говори за скандалите с изневери и проститутки около Уудс и казва, че не го съди и хората също не бива. Защото и той е човек като всички нас и допуска грешки.

"Не е като да е убил някого, просто е изневерил. Много хора изневеряват в живота си." Спиранак е на мнение, че сигурно 99% от хората са правили по нещо лошо в живота си.

Тайгър Уудс, "Тайгър", HBO и защо агентът на голф легендата нападна документалния филм

Тайгър Уудс срещу документалния филм за живота си

Кой е крив и кой - прав

И вместо да нападат и сочат с пръст Тайгър Уудс трябва да го разберат. Пейдж Спиранак смята, че никой не би могъл да се справи с такъв интерес към живота си, на какъвто е подложен Тайгър, пише The New York Post.