Любимата ни голфърка Пейдж Спиранак винаги намира начин да попадне във вниманието на хората. Дали с изрязана блуза, или пък с хапливи коментари - винаги ни изненадва.

Пейдж Спиранак и как една блуза накара голфърката да се чувства неубодно

Блузата, която накара дори Пейдж Спиранак да се чувства неудобно

Това не се случва често

Понеже Пейдж е активна в социалните мрежи, забелязва всичко. Забеляза и снимката на Грег Норман, известен като акулата, в Instagram.

65-годишната легенда на голфа сподели снимка, на която се вижда, че е гол до кръста и демонстрира завидна физика. На снимката е с кучето си на плажа и се забавлява така, както могат да го правят само един мъж и кучето му.

Наблюдателни фенове, сред които се оказа и Пейдж Спиранак, обаче забелязаха, че мъжкото достойнство на Грег Норман е доста добре очертано. И това, разбира се, предизвика доста шеги по адрес на голфъра.

Като например, че вече е очевидно, че има и други скрити таланти. Коментарът на Спиранак също не пада по-долу откъм хумор и закачливост.

В Twitter Пейдж Спиранак написа: "Грег Акулата Норман. По-скоро акула чук", пише Yahoo Sport Australia. Но се намериха, разбира се, хора, които я нападнаха за това, че си позволява да се присмива на Норман, но в същото време се оплаква, че хората обсъждат тялото ѝ.

Но Пейдж е любимата ни голфърка неслучайно. Тя написа отново в Twitter, че няма проблем с това хората да говорят за тялото ѝ, но не приема факта, че я наричат с обидни думи само заради блузи, които обича да носи.

Пейдж Спиранак, Сан Диего Падрес, как голфърката ядоса феновете на отбора и защо е получила смъртни заплахи

Какво направи Пейдж Спиранак, за да получи смъртни заплахи

Феновете не прощават - дори и на секси жените