Няма абсолютна никаква случайност във факта, че Пейдж Спиранак е смятана за една от най-секси състезателките по голф. Просто всеки, който е виждал нейни снимки, знае за какво говорим.

Пейдж Спиранак и тя ли е най-секси състезателката по голф

Това ли е най-секси състезателката по голф

Пейдж Спиранак ни накара да извадим стиковете

И понеже в момента за голф няма как да се говори, защото и в голфа нищо не се случва, един влог на Спиранак от края на миналата година поотупа праха от изминалите месеци и взе, че доби голяма популярност.

В него американката говори за това, което най-много вълнува хората - пречат ли ѝ гърдите, докато играе голф, и какви сутиени използва. Разбира се, състезателката отговаря и на други често задавани въпроси.

Отново няма никаква изненада и кой е сред тях, а именно дали гърдите са ѝ естествени. 

По този въпрос Пейдж Спиранак казва, че не се е подлагала на операции за уголемяване на бюста, така че всичко, което виждаме, е истинско.

Спиранак се гордее с тялото си и с начина, по който изглежда. Признава, че това се дължи на факта, че тренира усилено във фитнеса и внимава с какво се храни.

Колкото до голфа, 27-годишната Пейдж Спиранак смята, че бюстът (размер 34DD) не ѝ пречи, дори ѝ помага при заемането на правилната стойка, пише New York Post.