От известно време супермоделът Паулина Порижкова има кауза, която защитава с цялата си енергия. А тя е да вдъхне увереност и самочувствие на жените над 50.

Паулина Порижкова, остаряването и какво иска да каже с новата си гола снимка

Паулина Порижкова отново се съблече

И има кауза

Прави го по нейния си начин - като се съблича. Факт е, че снимките ѝ се превръщат в едни от най-обсъжданите, но няма да бъде честно, ако не споменем и емоционалните ѝ послания, които вдъхновяват милиони жени.

Наскоро Паулина Порижкова се похвали с още една провокативна снимка по бански, с която нагледно демонстрира за пореден път колко ослепително може да изглежда една жена и на 56. 

С нея обаче Паулина Порижкова ни казва не само, че се готви за горещата си вана, но и че се възстановява от контузия на бедрата, която си е причинила след "приключението" ѝ в джунглата.

"От месеци не можех да ходя правилно. След една седмица опити да разбера причината, като не спирах да тренирам и да се храня здравословно, мисля, че съм отново на правилния път. Считам се за невероятен късметлия, че успях да направя това, и наистина съм много благодарна", пише моделът. Тя допълва, че ще е необходима физическа работа от нейна страна, за да си възвърне гъвкавостта, но сега знае какво да прави.

Паулина Порижкова и новото ѝ вдъхновяващо послание към жените

За какво вдига тост Паулина Порижкова

Отново право в десетката

"Всички имаме само едно тяло, невероятно вълшебно творение - трябва да се отнасяме добре с него, за да може то да продължи да носи нашите неподражаеми души", категорична е Паулина Порижкова, а ние не можем да сме по-съгласни с нея.