Вчера, 17 февруари, Парис Хилтън навърши 40 години. А юбилеят й стана още по-празничен и запомнящ се благодарение на половинката й Картър Реум.

Парис Хилтън, Картър Реум и голямата изненада за 40-тата му годишнина

Изненадата на Парис Хилтън за нейния любим

Точно в неин стил

След малко повече от година връзка, той падна на колене пред милионерската наследница с огромен годежен пръстен с диаманти и я попита дали ще се омъжи за него. Последва положителният отговор на Хилтън и много, много снимки, с които увековечиха събитието.

Както всичко друго в живота на Парис, и годежът й е бил внимателно планиран до последния детайл. Това става ясно от десетките кадри, която самата тя сподели на сайта си и в социалните мрежи.

За някои всичко може да се стори прекалено нагласено, но не може да се отрече, че е романтично - на залез слънце, край брега на океана, при специално изградена и богато украсена шатра под палмовите дървета, предава Daily Mail.

А от думите на Хилтън разбираме, че по случай рождения й ден нейната половинка й е организирал пътуване-изненада до "тропически рай". И двамата уж са отивали на вечеря на плажа, когато е разбрала какво всъщност й е подготвил.

"Казах да, да завинаги. Няма друг, с когото искам да прекарам целия си живот", написа развълнуваната Парис. А ние само припомняме, че това е четвъртият й годеж и стискаме палци поне този път да стигне до олтара...