Парис Хилтън вече повече от година е влюбена до уши и за всички е очевидно, че най-сетне се чувства на точното място и с точния човек.

Парис Хилтън, Картър Реум и най-щастливите моменти от връзката им

Парис Хилтън е на крилете на любовта

И иска целият свят да знае това

39-годишната наследница на империята Hilton не е спирала да демонстрира любовта си към Картър Реум и в социалните медии.

Рожденият ден на нейния избраник беше поредният повод да напомни на всички колко влюбени и щастливи са двамата. Тя публикува видео, на което се вижда как прави огромна изненада на Картър Реум за 40-ия му рожден ден.  

"Това е страхотно", е репликата на изнедания Картър Реум, когато отваря очи и вижда портрета на двойката в цял ръст. А после добява: "Трябва да намерим идеалната стена за него".

Хилтън озаглави видеото: "Честит рожден ден, любов моя!" В емоционалното послание към избраника си тя обяснява колко се вълнува, че ще го празнуват отново заедно. "Ти си моето всичко и ме правиш най-щастливото момиче на света всеки ден", пише тя.

Малко по-късно тя публикува и слайдшоу със снимки на двойката, позираща до портрета, а изборът ѝ за фон е песента на Тина Търнър "The Best", която недвусмислено показва какво мисли за любимия си.

Двамата се срещнаха за първи път чрез общи приятели в края на 2019 г. Тогава източник на Page Six потвърди, че те са започнали да се срещат и наистина са щастливи.

Парис Хилтън, Картър Реум, инвитро процедурите и готови ли са да станат родители

Парис Хилтън премина от думи към дела

Ще сбъдне ли скоро и най-голямата си мечта

Съвсем естествено, двамата вече мислят и за наследници, а Парис Хилтън се похвали, че вече се подлага на инвитро процедури и междувременно обсъждат имената на мечтаните деца.