Може и да е най-прочутата водеща в цял свят, но и на Опра Уинфри понякога не й е лесно. Особено когато е изправена срещу събеседник, с когото разговорът върви трудно.

Джулиса Мерседес, TikTok, Опра Уинфри, Зендая и звездите през погледа на сервитьорката

Истинската същност на звездите - през погледа на една сервитьорка

Отстрани се вижда най-добре кой какъв е

Опра става популярна благодарение на предаването си The Oprah Winfrey Show, което води от 1986 до 2011 г. В него тя посреща над 4500 гости - от прочути личности през експерти в дадена област до най-обикновени хора. Но както и предполагахме, не всички интервюта минават еднакво приятно за Уинфри.

Преди време самата водеща се оказва от другата страна на дивана - там, където стоят гостите. Случва й се в едноименното шоу на актьора, певец и водещ Хари Коник Джуниър - Harry. В разговора той й задава доста въпроси, но успява да получи отговор и на някои от най-любопитните за един зрител.

Снимка 525474

Източник: GettyImages

Хари Коник започва отдалеч и първо пита за най-неприятните преживявания със събеседник в The Oprah Winfrey Show. Не знаем дали последвалият отговор на Опра е начин да се измъкне, или е истина, но тя казва, че най-лошият й гост е човек, който въобще не е известен. И като един истински професионалист, не споменава името му.

Хари Коник Джуниър продължава да я разпитва. "Някой да е бил особено досаден?", пита той. Толкова, че тя да си помисли: "Боже, нямам търпение този човек да си тръгне."

Опра отговаря общо. И дава пример със ситуация, в която явно е изпадала неведнъж - когато започнат да говорят за далечната 1975 г., при положение че е 2017 г. "Това е най-лошото", уточнява тя.

Постепенно в разговора обаче започва да става по-конкретна. "Другите най-лоши събеседници за мен са тези, които смятат, че онова, за което говорят - каквото и да е то, е грандиозно."

И така стига Опра до най-неприятният от всички, посочвайки адвокат, който участва в шоуто й, за да популяризира книгата си. И успява.

Той споменава заглавието на труда си поне 29 пъти, като започва всяко изречение с думите: "В моята книга, в моята книга и ако купите моята книга", цитира го прочутата водеща.

Опра успява да сложи край на мъките си, както и на зрителите впрочем, като уточнява, че вече всички са чули името на книгата му. Даже се обръща към публиката в студиото, за да убеди адвоката, че вече няма нужда да се повтаря. И чак тогава започва истинският им разговор, уточняват от Best Life.