Често известните хора дават мило и драго да изглеждат перфектни пред камерите. Когато обаче прожекторите изгаснат, в повечето случаи истината за тях излиза наяве. Тогава идва ред на впечатлението, което създават сред страничните наблюдатели, а то често е най-близо до истинската им същност.

Елън Дедженеръс и груба ли водещата с подчинените си

Държи ли се грубо Елън Дедженеръс с подчинените си

Хората говорят

Докато работи като сервитьор в ресторанта на нюйоркски хотел, Джулиса Мерседес среща не една и две знаменитости.

Както всички можем да си представим, Джулиса има и телефон. А където има телефон, има и снимки. Има и видеоклипове. Ето така сервитьорката записва личните си впечатления във видео, което качва в TikTok.

Адам Сандлър

Мерцедес обслужва актьора и комик Адам Сандлър, заедно със съпругата и децата му.

Нарича го "симпатичен" и уточнява, че нито е бил груб с нея, нито е показал каквото и да е по-особено отношение. "Наистина беше забавен и весел", заключава Джулиса.

Бил Гейтс

Технологичният магнат сяда на обяд с жена, която става от масата всеки път, щом милиардерът започне да говори по телефона. Тези моменти, естествено, не убягват от погледа на сервитьорката и веднага правят лошо впечатление.

Бил Гейтс плаща сметката до стотинка, без да остави нито цент отгоре. Коментарът на Мерседес е: "Вероятно това е причината да е толкова богат."

Опра Уинфри

Когато Опра Уинфи влиза в ресторанта, всички присъстващи замлъкват. Тя не се държи "злобно", но и не предизвиква кой знае какви топли чувства. Особено у Джулиса, защото прочутата водеща говори повече с бодигарда си, отколкото с нея.

Зендая

Актрисата от "Еуфория" направо полудява, когато научава, че хотелската й стая не е подготвена за настаняване. Заради това Зендая спира да говори с персонала, насочвайки разочарованието си към всички.