Беше въпрос на време Нина Добрев да започне някакво бизнес начинание и извън киното. Ето че и то вече е факт - тя пуска на пазара собствена колекция вина, по която е работила заедно с приятелката си Джулиан Хю.

Fresh Vine Wine е името на компанията, а вината са не просто от долината Напа в Калифорния. Те са с ниско съдържание на въглехидрати и калории, безглутенови и подходящи както за кето, така и за веган диети.

"С Джулиан се вдъхновихме да създадем Fresh Vine Wine, след като забеляхме, че все повече хора правят по-здравословни избори за здравето и дълголетието си. И търсят вино, което да допълва този начин на живот, а не да го разваля", казва 32-годишната актриса от български произход.

Тя допълва, че с приятелката й, която е танцьорка, винаги са си представяли някога да се захванат с производството на вина, от които "да не те гризе съвестта", когато ги консумираш.

"И двете водим много активен и изпълнен с физически занимания живот. Искахме да създадем продукт, който не само да го допълни, но и да е с безупречно качество и невероятен вкус", допълва 32-годишната Хю.

Fresh Vine Wine за момента се продават само на територията на САЩ и включват калифорнийски каберне совиньон, пино ноар, шардоне, розе и каберне от Напа.