Никол Шерцингер често попада в полезрението на медиите. Понякога заради бляскава корица на списание, където ще се появи, понякога заради някое дребно скандалче.

Никол Шерцингер, BASIC Magazine и колко добре изглежда певицата на корицата на списанието

Никол Шерцингер - по-провокативна от всякога

Колко добре изглежда певицата на корицата на списание BASIC

Последно стана дума за Никол преди няколко дни. В стори в Instagram Шерцингер обяви, че заради отново влошаващата се ситуация с COVID-19 ще трябва да отменят турнето на The Pussycat Dolls.

Оказва се обаче, че не всички членове на групата са били предупредени за решението. Кармит Бачар и Джесика Сута твърдят, че официално никой не им е казал, че турнето ще бъде отложено, а са разбрали от социалните мрежи. Тази новина накара много от феновете на The Pussycat Dolls да обвинят Никол Шерцингер в несериозно отношение към групата и членовете ѝ.

The Pussycat Dolls, Никол Шерцингер, отмененото турне на групата и неразборията около него

Нови проблеми пред Pussycat Dolls

Какво ли се случва този път

Негативното настроение към Никол обаче мина и замина за броени дни. С няколко снимки по бански в профила си в Instagram, певицата отново привлече вниманието и симпатиите към себе си. Че кой би могъл да устои на горещия ѝ сексапил.

И тъкмо когато си помислихме, че Никол пак е откраднала малко свободно време, което да прекара с половинката си Том Евънс някъде да слънчево и топло, тя побърза да ни опровергае с коментар под снимките и видеото.

"Психически съм тук. Физически съм вкъщи и чистя фурната си", написа певицата, което пък само разпали още по-силно обожанието на феновете ѝ. Някои написаха в коментари, че не могат да спрат да си представят как Никол търка усилено фурната по бански.

Виждали сме снимки на огромния ѝ луксозен дом и дори за миг не си представяме, че певицата е тази, която чисти кухнята си или каквото и да е било вкъщи, но пък не може да отречем, че знае как да привлича вниманието по възможно най-добрия начин.

Никол Шерцингер, домът й в Лос Анджелис и с какво ни изненада певицата

На гости в дома на Никол Шерцингер

Нейното щастливо място

Доказателство за думите несъмнено са хилядите харесвания и коментари под последниия ѝ пост.