Никол Шерцингер определено знае как да провокира и въпреки че напоследък го прави предимно през социалните мрежи, този път успя да привлече вниманието ни с една доста интересна фотосесия.

Никол Шерцингер, Том Евънс и снимката с племенницата му

Никол, Том и едно бебе

Май се размечтаха

Певицата е на корицата на новия брой на списание BASIC. Благодарение на невероятните кадри, дело на Стивън Гомилион, Никол за пореден път успя да разпали мъжките фантазии.

Една от причините е дръзката ѝ визия. На някои от снимките Никол позира изцяло в латексови дрехи и доста прилича на "строга господарка". Не можем да отречем обаче, че наистина ѝ отива.

"Нищо не ме прави по-щастлива от носенето на латекс", беше споделила преди време певицата в профила си в Instagram. Може би защото не само изглежда, но и се чувства много секси, облечена по този начин. Споделяме щастието ѝ, защото за нас пък е истинско удоволствия да гледаме как ѝ стоят тези латексови дрехи.

Като оставим настрана провокативната ѝ визия, Никол Шерцингер разказва за многостранната си кариера, за това как се лекува разбито сърце и за борбата за това да разкриеш и отстояваш себе си. Разбира се, не става ясно дали под "разбито сърце" Никол визира връзката си с Григор Димитров, но пък няма и толкова голямо значение.

Никол Шерцингер, Том Евънс и почивката им в Обединените арабски емирства

Колко дълги иска да бъдат краката ѝ Никол Шерцингер

Нова доза секси снимки с Том Евънс

От няколко години вече певицата е на върха на щастието с Том Евънс. Двамата не спират да прекарват всяка свободна минута заедно и да демонстрират колко се обичат в социалните мрежи. Поредното доказателство за това са снимките им от празненството по посрещане на новата 2022 г.