Феновете на The Pussycat Dolls определено се зарадваха много, когато стана ясно, че групата отново се е събрала и ще направи турне, за да върне на всички добрите спомени.

Никол Шерцингер, Робин Антин и съдебният процес срещу Никол заради The Pussycat Dolls

Кой и защо съди Никол Шерцингер

И какво очаква от групата The Pussycat Dolls

В крайна сметка обаче и това турне (като много други събития през последните две години) ще трябва да почака. В стори в Instagram Никол Шерцингер обяви, че заради отново влошаващата се ситуация с COVID-19 ще трябва турнето да бъде отложено.

Никол пояснява, че е вложила много работа, енергия, време и лични средства, за да бъде осъществено събирането на групата пред голяма публика отново. Създателката на The Pussycat Dolls Робин Антин също потвърди новината в профила си в Instagram.

Оказва се обаче, че не всички членове на групата са били предупредени за решението. Кармит Бачар и Джесика Сута твърдят, че официално никой не им е казал, че турнето ще бъде отложено, а са разбрали новината от социалните мрежи, пише People.

Въпреки това, момичетата гледат напред към обявяването на нови дати, защото много искат отново да зарадват феновете с магията на групата.