Фенове сме на Никол Шерцингер не само покрай авантюра й с Григор Димитров, която така и не можем да сме сигурни дали продължава, или по-скоро не. Изпълнителката от Pussycat Dolls напоследък може да не ни радва с хитове, но не е изоставила музиката. А и много добре знае как да напомня за себе си в социалните мрежи.

От Architectural Digest пък ни дават възможност да надникнем не само в света, който тя създава в профила си в Instagram, но и в нейния дом. Разбира се, тя не прекарва много време в него, защото постоянно пътува, но пък се е постарала това наистина да е нейната крепост, както и едно място за релакс.

Намиращо се на хълм с изглед към Лос Анджелис, имението на Никол Шерцгингер предлага не само страхотна гледка, но и отразява напълно стила на собственичката си.

Снимка 447534

Източник: YouTube

Като започнем от уютното домашно кино с много плюш и стигнем до цялото изкуство, закачено на стените - това е оазисът, в който Никол се чувства най-добре.

Още преди да прекрачим прага, прави впечатление, че на изтривалката на входната врата е написана фамилията на певицата. Къщата е на четири етажа, а основният акцент във фасадата са панорамните прозорци във всяка стая. Разбираемо - такава гледка просто е грехота да се крие...

Снимка 447535

Източник: YouTube

Никол купува къщата преди малко повече от две години и веднага се заема с реконструкцията й. Премахва стени, за да създаде усещане за простор и веднага щом влезеш през вратата, да можеш да се насладиш на гледката.

Снимка 447536

Източник: YouTube

Дървото, мраморът и зеленината са водещите елементи, а комфорт е преди всичко. Всеки елемент от интериора е внимателно подбран от Никол, която разчита и на услугите на интериорен дизайнер.

Снимка 447537

Източник: YouTube

Тя се хвали с уникати като дългата си трапезна маса, ръчно изработена от едно цяло парче от кленово дърво.

Но не по-малко от дървото и мрамора, Шерцингер обича и изкуството. Затова то намира свето място из целия й дом. Повечето произведения са създадени по нейна поръчка, защото, както се шегува тя, обича да има контрол над всичко.

Снимка 447538

Източник: YouTube

А любима й е картина на визуалния артист Retna, изобразяваща десетки символи, разделена на няколко части, зашити една към друга. Тя пасва идеално на изчистения интериор на стълбището.

Снимка 447539

Източник: YouTube

Мястото, което Никол харесва най-много от дома, е уютният хол. Два бели дивана, мраморна камина, обичайните големи прозорци - тя може да прекара тук цяла вечност.

Снимка 447540

Източник: YouTube

Това е и мястото за сладки приказки с приятелите и семейството, съчетани с някоя и друга чаша вино. А рафтовете с книги и наследствените традиционни хавайски вещи придават допълнителен уют.

Снимка 447541

Източник: YouTube

Въпреки че пази личното си пространство с ревност, Никол ни позволява да надникнем в спалнята й. Точно до нея е помещението с пианото, на което певицата често разучава нови песни или просто се оставя на вдъхновението. 

Снимка 447543

Източник: YouTube

Това, което веднага прави впечатление в покоите на Шерцингер, са трите огромни завивки, с които се завива през нощта, защото винаги й става студено.

Снимка 447544

Източник: YouTube

Тъй като е отраснала в малка спалния, тя отделя огромното си леглото от останалата част от помещението, за да се чувства по-комфортно.

Снимка 447545

Източник: YouTube

Без да подценява стилната камина с черен мрамор, Никол ни показва и най-големия плюс на нейната спалня - огромната тераса, на която се чувства сякаш е на върха на света. 

Снимка 447546

Източник: YouTube

Банята към спалнята на певица е изцяло в бяло, просторна е и отново гледката не е спестена. А мястото, където Никол се шегува, че почти живее, е нейният мраморен душ. Достатъчно дълго време прекарва и в своята лична гримьорна.

Снимка 447548

Източник: YouTube

Друга голяма гордост на Шерцингер е домашното й кино с дивани от розов плюш. Него тя определя и като скривалище, където си прекарва наистина забавно със семейство и приятели. А по стените на стаята има постери на филми, в които певицата е участвала, и на такива, които я вдъхновяват.

Снимка 447549

Източник: YouTube

Очаквано, и в дома на Никол има вариант на Стена на славата - кътче, където държи всички награди и спомени от музикалните си постижения. Тя обаче не е на видно място, а основната й цел е да й напомня да оценява труда и успехите си.

Снимка 447551

Източник: YouTube

В дома има и подобаващо място за купони на открито. Никол се шегува, че басейнът може и да е най-малкият на света, но е било истинско приключение да бъде създаден.

Снимка 447552

Източник: YouTube

А над басейна Никол решава да постави люлка, от която също обожава да се наслаждава на Лос Анджелис. Това е нейното щастливо място, на което забравя за всички проблеми.

Снимка 447553

Източник: YouTube