Вече близо два месеца Никол Шерцингер е под домашна изолация, което означава, че е поставила на пауза работните си ангажименти. Но почти през цялото това време Никол не спира да ни изумява с креативността си.

Никол Шерцингер, Том Евънс и един много забавен танц

Когато Никол Шерцингер и Том Евънс си сменят ролите

Определено им отива

Първо ни зарадва със страхотни упражнения за двойки, които нагледно ни демонстрира в няколко видеа и заедно с приятеля си Том Евънс. После певицата отново провокира интереса ни - този път заради въображението, което използва, за да ни покаже как домакинства, докато бърше пода в шпагат.

От няколко дни Никол отново ни държи под напрежение, като пуска интересни кратки клипчета, в които виждаме как звездата комбинира тренировката си с експресивни танцови елементи. Съчетанията изглеждат много красиви, но вероятно са и доста трудни за изпълнение.

Какво следва оттук нататък и дали това е някакъв нов проект, с който Никол Шерцингер се е захванала, вероятно скоро ще разберем.

В едно обаче съмнение нямаме - каквото и да прави Никол, винаги изглежда толкова секси, че не можем да откъснем очи от нея.

Никол Шерцингер и колко секси е певицата, дори когато домакинства

Никол Шерцингер демонстрира как се мие пода в шпагат

Толкова секси, дори когато домакинства