За никого не е тайна, че Никол Кидман и съпругът ѝ Кийт Ърбан обичат животните.  Двамата имат няколко алпака, риби, пилета, две котки и още други "домашни любимци". Актрисата признава обаче, че котките са голямата ѝ гордост и радост.

Затова и двамата с Кийт почти винаги взимали със себе си котките Джинджър и Сноу в специални раници, снабдени с прозорче, през което да се наслаждават на красивия пейзаж.

Мъркащите любимци толкова свикнали с тези разходки, че само при показването на раниците, вече нямали търпение да поемат на ново приключение, пишат от списание You.

И макар разходките с котки на гърба да са странно хоби, не по малко странно се оказа признанието на Никол Кидман, че е опитвала и можела да яде абсолютно всичко. В това число попадат и червеите, мравките, ларвите и всякакви други буболечки.

Като се има предвид, че актрисата е от Австралия, където навсякъде щъкат какви ли не опасни твари, яденето на насекоми май не бива да ни шокира чак толкова много. 

Кидман неведнъж е разказвала и за любовта си към змиите и за това как би искала да разшири колекцията си от екзотични животни във фермата, която притежават с Ърбан в Нашвил, Тенеси.

Никол Кидман и кое е най-важното нещо в живота на актрисата

Кое е най-важното нещо в живота на Никол Кидман

Не, не е кариерата