Наскоро Никол Кидман призна открито, че по време на брака си с Том Круз е преживяла два спонтанни аборта, което (както може да се предположи) се е отразило много тежко на актрисата. Може би това е и причината Никол Кидман да държи толкова много на семейството си сега.

Макар и да не е в много добри отношения с осиновените си с Том Круз деца, Никол Кидман е много привързана към настоящия си съпруг Кийт Ърбан и към двете им момиченца - Съндей (10 години) и Фейт (8 години).

В едно от последните си интервюта актрисата признава, че всичко, от което се нуждае в живота си, е своето семейство. Тя разделя времето си между работата и ангажиментите в дома и няма нужда от "уикенд с момичетата", както повечето майки и съпруги, за да си починат.

"Обичам моя артистичен път, който е една от големите страсти с живота ми, но другата, дори още по-голяма, е моето семейство", разкрива Никол Кидман, като допълва, че така поддържа баланса.

Звездата на "Големите малки лъжи" казва, че е "интровертна личност", затова би предпочела да остане вкъщи с дъщерите си, отколкото да прави нещо авантюристично с приятели.

Никол има едно златно правило, което спазва, за да запази семейния си живот здрав и щастлив - винаги целува за здрасти и довиждане съпруга и децата си, пише Bang Showbiz.

Том Круз, Никол Кидман, Конър Круз и една семейна разправия

Какво забрани Том Круз на Никол Кидман

Нов семеен скандал на хоризонта