Проблемите за Неймар сякаш нямат край. В началото на годината той се контузи и пропусна сериозна част от мачовете на неговия ПСЖ. Вчера, 2 юни, беше обвинен и в изнасилване.

Дейвид Бекъм, Лео Меси, Неймар, Серхио Рамос, Рахим Стърлинг и какво означават татуировките им

Историите зад татуировките на някои от най-известните футболисти

Под кожата на Дейвид Бекъм, Лео Меси, Серхио Рамос, Неймар и Рахим Стърлинг

Според BBC, жена, чието има умишлено не се споменава, е подала сигнал в полицията в Сао Пауло, че е била сексуално насилена от бразилския футболист.

Според информациите, жената и Неймар са се свързали чрез WhatsApp, а футболистът ѝ е предложил да дойде в Париж при него. Самолетните билети и настаняването в луксозен хотел са били, разбира се, за сметка на звездата, като самият той е предложил това.

Inked - комиксът на Неймар

Неймар пусна комикс

Освен футболист, бразилецът вече е и супергерой

Според жената, инцидентът се е случил на 15 май в хотела ѝ, като тя твърди, че Неймар е бил пиян и я е изнасилил. Два дни по-късно жената се е върнала в Бразилия, но не е съобщила веднага за случилото се, защото е била в шок.

Неймар използва профила си в Instagram, за да отговори на тези обвинения. От написаното става ясно, че той е останал изненадан от тях и напълно ги отрича. Той дори твърди, че е жертва на изнудване и има доказателства за това, които ще предаде на полицията.

Няколко часа по-късно пък сподели клип, в който отново изказва учудването си от обвиненията в изнасилване и твърди, че всеки, който го познава, си дава сметка дали това може да бъде истина. Футболистът признава, че е имал интимни взаимоотношения с въпросната жена, но те са били изцяло доброволни.

Неймар, Diesel, Spirit of the Brave и от какво е вдъхновен новият им парфюм

Как Неймар се справя със страховете си

Spirit of the Brave и новата реклама на Diesel ни дават този отговор

Неймар стигна дори по-далеч, разпространявайки съобщенията, които си е разменял с жената. Чатът им е на португалски, но ясно се вижда, че тя е изпращала на футболиста разголени снимки и клипове. Интересното обаче е, че въпросното видео вече е премахнато.