Татуировките все повече се налагат като начин на себеизразяване. Всяка има история, която разказва. Дори понякога да стават гафове и татусът да изразява различно нещо от това, което си мислим - какъвто е случаят с Ариана Гранде, все пак той носи специално значение за нас.

Ариана Гранде, "7 Rings", татуировката ѝ и неуспешният опит за корекция

Ариана Гранде продължава да "поправя" погрешно татуировката си

Гаф след гаф за певицата

От известните личности с татуировки най-интересни може би са футболистите, които идват от различни краища на света с различни послания. Да видим някои от татуираните футболисти и каква история разказват татусите им според Myttoos.

Дейвид Бекъм

Повечето от татуировките на бившия футболист са свързани със семейството му. Той има имената на децата си, това на съпругата си Виктория Бекъм и на своите родители. През 2015 г. Дейвид Бекъм се сдоби с още една много интересна татуировка, която прилича на детска рисунка. 

Публикувайки снимка на новата си придобивка в Instagram, Бекъм написа "Очевидно на Харпър ѝ е позволено да драска върху татко".

Неймар

Бразилският футболист обича думите на португалски по тялото си. На врата си написа "Tudo Passa", което приблизително се превежда като "нищо не е вечно".

Той има татуировки и на краката си, които гласят "Ousadia" и "Alegria", които съответно означават "смелост" и "радост". Направи ги, преди да се присъедини към футболния отбор Барселона.

Серхио Рамос

Рамос има татуировка на Дева Мария на ръката и лъв на гърба си. Тези на кокалчетата му обаче привличат повече внимание от всички останали.

Когато се татуира през 2016 г., всички се чудиха както точно означават цифрите 35, 90+, 32 и 19, но се оказва че всяко едно число има огромно значение за футболната кариера на Серхио Рамос, като с кой номер е започнал да играе и т.н.

Лео Меси

Аржентинският футболист, също като Дейвид Бекъм, обича да изразява любовта към семейството си с различни татуировки.

Той има татуиран портрет на своята майка на гърба си, а една от последните му придобивки е името на сина му Тиаго на левия му прасец, заедно с две ръце, за които се твърди, че изобразяват именно тези на детето. 

Разбира се, това далеч не е всичко, защото няма как да пропуснем тази на цифрата 10, с която вероятно изразява привързаността си към футболния отбор Барсела, където играе именно с този номер. Татуировките по краката на Меси често не се виждат, тъй като обикновено са покрити с чорапи.

Рахим Стърлинг

Английският футболист от ямайски произход стана обект на разпалена дискусия, след като беше забелязана татуировката на десния му крак, изобразяваща автомат М16.

Противниците на оръжията надигнаха глас, че това е "напълно безобразно" и "много отвратително", но Стърлинг разкрива, че татуировката изразява едно обещание, което той дава на себе си, а именно че никога няма да докосва оръжие. И това е провокирано от инцидент в детството на футболиста, по време на който застрелват баща му.