Трудно могат да бъдат оспорвани футболните качества на Неймар. Но не сме очаквали бразилецът да има и сили, сравними с тези на супергерой. 

Неймар представи лимитирана серия на Nike Mercurial Vapor 360

Неймар представи лимитирана серия на Nike Mercurial Vapor 360

Какво им е специалното на тези обувки

Е, вече и това е факт, но само на хартия, разбира се. Става дума за Inked, комиксът, който Неймар пусна миналата седмица. Признаваме си, че това най-малко очаквахме от футболиста, но идеята ни допада, защото се фенове на комиксите. 

Главният герой в комиска се казва Джуниър и е нарисуван така, че да прилича максимално на бразилската звезда. Той, подобно на Неймар, разполага с много татуировки по тялото си, който обаче могат да оживяват. С тяхна помощ Джуниър ще се опита да спаси сестра си, която е отвлечена от мистериозен картел. 

Inked е създаден изцяло от Джейсън Бърнс и действието се развива в Бразилия. Комиксът разполага с много уникални герои, които имат мистериозни сили.

"Подобно на много деца, имах две мечти, с които израснах - да бъда професионален футболист и супергерой", разказва Неймар пред Business Wire. Бразилецът определено е щастливец, защото вече може да се похвали, че е осъществил и двете си детски мечти. 

Комиксът на Неймар ще бъде наличен на четири езика - Португалски, Испански, Френски и Английски. Интересното е, че той ще бъде изцяло дигитален и ще може да бъде поръчан от специално създадения сайт

"Ironheart" - новият комикс на Marvel

Какъв ще бъде новият комикс на Marvel

Какви ще бъдат приключенията на Рири Уилямс

Част от приходите ще бъдат насочени към благотворителната организация на Неймар - Instituto Projeto Neymar Jr. (INJR). Тя има за цел да даде възможност на деца, юноши и техните семейства, които са в неравностойно положение, да получат по-добро образование.