От известно време Наум Шопов и Теа Минкова не пропускат да ни показват как минават уикендите им. Изминалият, разбира се, не направи изключение.

Наум Шопов, Теа Минкова и как тренират двамата

Как тренират Наум Шопов и Теа Минкова

Интересно видео с много обяснения

В близо 15 минути се потапяме в техния свят, за да разберем какво са правили. В последното им видео всичко започва с разяснението, че Наум е продал колата си. Сега, естествено, започва голямото търсене на нова, а докато това се случи с Теа се възползват от колата на майка му.

Купонът започва, както двамата казват, но няма да е много забавно, защото Наум пояснява, че е много претенциозен и взискателен към колите, които купува, което утежнява процеса на търсена.

Преди един от огледите за деня, Наум Шопов споделя своя опит с това как у нас километражите се превъртат. До момента всичките му коли са били BMW, ето защо като част от процеса на избиране изисква от човека, който продава колата, да му даде номера на рамата.

Наум Шопов, Теа Минкова и как се хранят двамата

Как Наум Шопов и Теа Минкова се подготвят за лятото

Интересни модификации

По този начин Наум може да направи справка и да разбере дали навъртяните километри, които вижда на таблото, са реални. В крайна сметка огледите през почивните дни не дават желания резултат и голямото търсене на нова кола продължава.