Не крием, че с голяма охота следим какво публикуват в социалните мрежи Наум Шопов и Теа Минкова. Двамата са много сладка двойка и не е случаен фактът, че имат многохилядни последователи в Instagram.

"Откраднат живот: Любовта лекува", Наум Шопов и краят на снимките

Приключиха снимките на "Откраднат живот: Любовта лекува"

Наум Шопов се погрижи да ни информира

Наум и Теа се стремят да се хранят здравословно и да тренират усилено. Не е необходимо да привеждаме доказателства за това, защото един бърз преглед на профилите им в Instagram е достатъчен, за да се убедим. Скоро двамата споделиха няколко рецепти, които обичат да приготвят, но са ги модифицирали, за да ги направят по-здравословни.

И понеже в днешно време хората се интересуват живо от тренировки и здравословно хранене (Ицо Хазарта може и да не е много съгласен с това) Наум и Теа решиха да покажат как преминава една тяхна тренировка.

„Моят фитнес буквар“, Наум Шопов и всичко, което актьорът е научил за фитнеса

Наум Шопов: Щом мога аз, значи можете и вие

„Моят фитнес буквар“ – тайните за успеха на актьора, лекар и фитнес ентусиаст в книга

Конкретната тренировка е за гръб и ръце и хубавото е, че през цялото време Наум обяснява всяко едно упражнение и какви грешки могат да бъдат допуснати при изпълнението му.

Наум Шопов, Теа Минкова и как се хранят двамата

Как Наум Шопов и Теа Минкова се подготвят за лятото

Интересни модификации

Всяка тяхна тренировка започва с кардио, чиято продължителност варира между 10 и 15 минути. След това Наум и Теа загряват ставите, нещо което повечето хора не правят и е грешка. Двамата правят вработващи серии преди да започнат с работните, за да бъдат подготвени мускулите. Следва трудната част, която може да бъде видяна във видеото.