Едва ли ще се намери мъж, който да откаже да излезе на среща с Натали Портман. Поне при нас няма такива. Музикантът Моби също не е от тези, които биха отказали среща с актрисата.

Натали Портман, Джесика Симпсън и войната за снимката по бельо

Войната между Натали Портман и Джесика Симпсън

Ще заровят ли томахавките

Дори нещо повече. В новата си книга Then It Fell Apart Моби пише, че преди около 20 години двамата са имали връзка. Звучи доста интересно, но още по-интересно става, когато самата Натали Портман казва, че в твърдението няма нищо вярно. Според нея тогава Моби е бил много по-възрастен мъж, който се е държал странно и плашещо.

Моби, от своя страна, реши, че няма смисъл да продължава с твърденията, че двамата са имали връзка, и отстъпи. Той използва профила си в Instagram, за да се извини на актрисата, наричайки изказването ѝ напълно обосновано.

Снимка 425713

Източник: GettyImages

Той се разкайва за това, че не е уведомил Портман за плановете си да я спомене в книгата. В Then It Fell Apart Моби дори е описал момент, в който двамата са се целунали, а тя е била на 20 години в този момент. В интервю за английското издание на Harper's Bazaar обаче актрисата опровергава и това.

Киану Рийвс, Сандра Бълок, "Скорост" и кога двамата са се харесвали

Невъзможната любов между Киану Рийвс и Сандра Бълок

А каква двойка можеха да бъдат само

Според нея тогава тя е била на 18 и това, че използва тази история, за да продава книгата си, е меко казано нередно. Сега вече разбираме защо Моби побърза да се извини. Просто е усетил накъде духа вятърът и не е искал да последват обвинения в сексуален тормоз.