Да запазиш добри отношения си бившия брачен партньор май е по-скоро изключение на правилото. Но има някои звездни семейства, останали в миналото, които ни доказват, че не е невъзможно.

Миранда Кер, Орландо Блум, Кейти Пери, раждането на Дейзи Дав и реакцията на Миранда

Как реагира Миранда Кер на новината за бебето на Орландо Блум

Отношенията между бивши винаги са интересни

Орландо Блум и Миранда Кер бяха съпруг и съпруга три години - от 2010 до 2013 г. Имат и син - Флин. След развода красавицата сключи брак с милионера Евън Шпигел, а той заформи нова светска двойка с Кейти Пери.

На Блум и певицата може да им се размина сватбата тази година заради пандемията, но пък от септември се радват на най-голямото щастие - да бъдат родители на дъщеря си Дейзи Дав.

Снимка 459817

Източник: GettyImages

Още тогава Миранда Кер бе сред първите, които ги поздравиха за щастливото събитие. Моделът изяви нетърпение малката да си играе с нейните деца и всички да бъдат едно голямо семейство.

Преди дни в свое интервю Кер отново засегна темата за бившия си съпруг и новата му половинка. Тя заяви, че е изключително щастлива и благодарна, че двамата са се намерили. Красавицата е категорична, че за сина им Флин най-важното е да има щастлива майка и щастив баща, дори и двамата да са щастливи поотделно.

Кейти Пери, Орландо Блум, Миранда Кер и как се разбират бившата и настоящата половинка на актьора

Какво събра бившата и настоящата на Орландо Блум

Интересна връзка

"Обожавам Кейти и съм толкова щастлива, че Орландо намери в нейно лице някой, който да носи радост на сърцето му", заяви Кер. Тя е повече от доволна, че с Блум са запазили уважението един към друг и винаги, когато има специални поводи, правят всичко необходимо, за да бъдат заедно, най-вече в името на общото им дете.