Само преди няколко дни - на 27 август, се роди дъщеричката на Кейти Пери и Орландо Блум - Дейзи Дав. Двойката, която съобщи новината чрез UNICEF, защото и двамата са посланици на фондацията, беше обсипана с любов в коментарите.

Кейти Пери, Орландо Блум и раждането на дъщеря им

Кейти и Орландо станаха родители

Как кръстиха бебето

Поздравите във връзка с радостното събитие заляха и профилите им в социалните мрежи. Сред приятели, които споделиха топлите си желания, беше и бившата му съпруга Миранда Кер.

"Много съм щастлива за вас. Нямам търпение да се запозная с нея", написа тя на Орландо Блум, с когото имат син Флин. Той е вече на 9 години и половина. Досега Флин имаше само двама братя - 2-годишният Харт и 10-месечният Майлс, които се раждат от брака между Миранда Кер и Евън Шпигел.

View this post on Instagram

on

35-годишната Кейти Пери и Блум споделиха радостно новината за раждането на дъщеря им в Instagram, като написаха: "Изпълнени сме с любов и красота след безпроблемното раждане на дъщеря ни", написаха младите родители.

View this post on Instagram

on

Двойката се застъпи за по-добър достъп до здравеопазване за бъдещите майки по света. "Знаем, че сме късметлиите и не всеки може да изживее толкова спокойно раждане, колкото беше нашето", написаха те в изявлението си, споделено от UNICEF.

Кейти Пери, Орландо Блум, Миранда Кер и как се разбират бившата и настоящата половинка на актьора

Какво събра бившата и настоящата на Орландо Блум

Интересна връзка