Всички сме в очакване на поредното звездно бебе, което трябва да се роди всеки момент - това на Кейти Пери и Орландо Блум. На двамата им се наложи да отложат планираната за лятото сватба заради COVID-19, но сега ще ги сполети още по-голямо щастие.

Вълнението на Пери е по-голямо от това на бъдещия татко, защото на нея й е за пръв път, докато Блум вече има едно дете от бившата си съпруга Миранда Кер - 9-годишният Флин.

Баща и син често прекарват време заедно, а, оказва се, отношенията между бившата и настоящата любима на актьора също са завидно добри.

Като майка-новобранка, Пери без никакви притеснения се допитва до майката на сина на своя годеник, която има и още две деца и солиден опит в майчинството.И със сигурност тепърва предстои да го прави доста често.

Кер пък винаги е отворена за съвет и няма търпение нейните хлапета да си играят с момичето, което Кейти и Орландо очакват, предава Cover Media.

Кейти Пери, Дженифър Анистън и какво поиска певицата от актрисата

Какво поиска Кейти Пери от Дженифър Анистън

Повече от мил жест

Певицата пък наскоро призна, че е натрупала известна увереност като родител, защото синът на Блум бе заедно с тях по време на изолацията, както и братът на актьора с неговото дете. И сега няма търпение да се впусне в най-голямото предизвикателство и в най-важната роля в живота си досега - да бъде майка.