За много от нас семейството е най-важното нещо. Дом, пълен с деца, ни изпълва с радост и смисъл. Изключение не правят и световноизвестните личности, които въпреки натовареното си ежедневие и публични изяви нямат нищо против да се отдадат на родителство. Една от тях е Миранда Кер.

Миранда Кер, Орландо Блум, Кейти Пери, Ивън Спигъл и колко добре се разбират четиримата

Миранда, Орландо и голямото им щастливо семейство

Колко добре се разбират бившите съпрузи

Топ моделът е майка на три момчета. Две от тях - Харт на четири години, Майлс на две години, са синове на Ивън Спигъл, а третото - Флин на 11 години, е от бившия ѝ съпруг Орландо Блум. Но Миранда не отхвърля възможността да има и още едно дете.

"Просто обичам да съм майка и винаги съм искала три момчета, така че се чувствам наистина благословена, че имам три здрави момчета. Смятам, че съм готова (за четвърто дете), така че ще видим какво ще реши Бог", казва Кер пред Vogue Australia.

Миранда коментира и съвместното родителство на Флин с Орландо Блум и неговата половинка Кейти Пери.

"Това е нещо, от което се чувствам наистина щастлива. От първия ден, когато Орландо и аз решихме да се разделим, заявих: "Слушай, каквото и да правим, трябва да поставим нуждите на Флин на първо място, а не нашите собствени."

Снимка 582049

Източник: GettyImages

"Обожавам Кейти и съм благодарна, че Орландо намери някой, с когото е щастлив. Сега Флин има четирима щастливи родители, които се разбират", допълва тя пред LVR.

Австралийката е категорична, че приоритет номер 1 е семейството ѝ, след това работата, собствената ѝ фирма и накрая приятелите ѝ. "Но няма да е така завинаги."

Миранда Кер, Орландо Блум, Кейти Пери, раждането на Дейзи Дав и реакцията на Миранда

Как реагира Миранда Кер на новината за бебето на Орландо Блум

Отношенията между бивши винаги са интересни

Относно връзката си с Ивън, моделът смята, че е има положително влияние върху него. "Оказвам здравословно влияние върху живота му. Той вече дори тренира. И двамата правим йога и медитираме всеки ден. Обичаме да сме вкъщи със семейството, да се смеем, да пускаме музика, да готвим, да ходим на разходки. Обичаме компанията един на друг - никой от нас не обича да излиза", споделя Миранда Кер.