Звездата от "Живите мъртви" Норман Рийдъс и някогашният супермодел Хелена Кристенсен едва ли са прекарали приятно уикенда. Защото синът от петгодишната им връзка беше арестуван в петък вечерта в Ню Йорк.

21-годишният Мингъс Рийдъс е бил задържан от полицията, след като 24-годишна жена е подала сигнал, че той я е ударил в лицето.

Според информацията на New York Post двамата са влезли в словесна конфронтация, след което Рийдъс я е ударил. Жената е откарана в болница в стабилно състояние.

Мингъс, който е тръгнал по стъпките на майка си като модел, коментира случката пред друга медия - The New York Daily News. Според неговата версия, жената и нейни приятели са "преследвали" него и неговите приятели, докато са били на уличен фестивал в района, познат като "Малката Италия".

"Тези пет момичета ни преследваха в продължение на две пресечки, замеряха ни с храна и крещяха по нас", гласи изявлението на Мингъс. Той допълва, че полицията е пристигнала накрая и е видяла само удареното момиче. Явяването му пред съда предстои.

21-годишният младеж е син от връзката на датския супермодел Хелена Кристенсен и Норман Рийдъс. За нея той е единствено дете, докато актьорът има тригодишна дъщеря от настоящата си приятелка - Даяне Крюгер.