Макар че са двойка от 2012 г., Мила Кунис и Аштън Кътчър не обичат нито да демонстрират публично любовта си, нито да се появяват заедно на официални събития. Затова и първото им съвместно присъствие на Оскарите си е направо голяма новина. 

Мила Кунис, Аштън Кътчър, Украйна и дарението, което направиха двамата в помощ на украинските бежанци

Мила Кунис откровено за войната в Украйна

Щедрото дарение, което направиха с Аштън Кътчър

Мила Кунис и Аштън Къчър направиха заедно своя дебют на червения килим на Оскарите на церемонията по връчването на наградите през 2022 г.

В неделя, 27 март, дългогодишната двойка, която е женена от 2015 г., позира заедно на червения килим пред Dolby Theatre преди 94-те годишни награди Оскар. За повода, който бе вторият път, когато двойката се показва заедно на червен килим, откакто се появиха в "Шеметни години", Кунис избра бледорозова рокля, докато Кътчър носеше черен смокинг.

Снимка 568572

Източник: GettyImages

Актьорите изглеждаха много влюбени, като не преставаха да се взират един в друг и се смеят, докато позираха за снимки. Мила Кунис беше поканена на церемонията, за да представи Риба Макинтайър, която се качи на сцената, за да направи емоционално изпълнение на "Somehow You Do". 

Актрисата, която е родена в Украйна, използва повода, за да повдигне отново въпроса с тежкото положение на сънародниците си в момента. Тя не пропусна да похвали "издръжливостта" на украинския народ на фона на руската инвазия.

Снимка 568573

Източник: GettyImages

"Последните глобални събития накараха много от нас да се чувстват ужасно. И все пак, когато станете свидетели на силата и достойнството на онези, които са изправени пред такова опустошение, е невъзможно да не бъдете развълнувани от тяхната устойчивост. Човек не може да не бъде в страхопочитание от онези, които намират сили да продължат да се борят през невъобразимия мрак", категорична е актрисата. 

Володимир Зеленски, Мила Кунис, Аштън Кътчър и благодарностите, които изрази украинският президент към актьорите

Когато Володимир Зеленски се обръща към Мила Кунис

Какво има да каже украинският президент на актрисата

Мила Кунис и Аштън Кътчър успяха да съберат 35 милиона долара за Flexport и Airbnb, които са в помощ на украинските бежанци. Активните действия на Мила Кунис и Аштън Кътчър станаха причина лично президентът Володимир Зеленски да похвали усилията, които полагат.