Снимането на порно отдавна е зад гърба на Миа Халифа, но именно благодарение на филмите за възрастни тя доби световна популярност. Която сега използва, за да изразява мнението си.

Миа Халифа, Ливанският Червен кръст и на какво е готова, за да помогне

Миа Халифа е готова на всичко за Ливан

Продължава да демонстрира голямо сърце

Миналата година продаде култовите си очила, за да помогне на Ливанския Червен кръст, а сега има доста остра позиция относно конфликта между Израел и Палестина.

От постовете ѝ в социалните мрежи става повече от ясно, че Миа подкрепя Палестина. В Twitter Халифа публикува снимки на това как пие вино, а към тях написа, че то е по-старо от Израел.

Разбира се, тази закачка (по-скоро заяждане) не беше подмината от последователите ѝ, като някои от тях предлагат на Халифа да изпие чашата си вино в Газа.

Миа Халифа и операцията на носа, която си направи

Пластичната операция, която Миа Халифа си направи

Клъцни-срежи

И това далеч не е първият път, в който Миа Халифа прави подобни коментари. Преди няколко седмици, отново в Twitter, тя сподели пост на HBO Max, посветен на "Жената чудо 1984".

Към него бившата порно звезда написа, че е искала да види режисьорската версия на Лигата на справедливостта на Зак Снайдър, а не "геноцидното барби", визирайки Гал Гадот.

Добре известно е, че Гадот е от израелски произход и самата тя още в началото на конфликта с Палестина се обяви срещу него, но очевидно за Халифа това няма особено значение.