От опит знаем, че за тоалетите на MET Gala 2022 ще се говори още дълго. Особено за този на Блейк Лайвли.

MET Gala 2022 и странните правила, които звездите трябва да спазват по време на модното събитие

Странните правила на MET Gala

На какво са готови звездите за бляскаво парти

Тази година Ким Кардашиян бе решила да изневери на екстравагантния си вкус за дрехи, когато стане дума за това събитие. Всъщност, тя бе сред последните звезди, които минаха по червения килим и бе в компанията на Пийт Дейвдисън, с когото от няколко месеца излизат. Двамата, разбира се, не говорят за връзката си, но папараците стриктно ги следват, където и да са.

Но дори официалната поява с Дейвидсън не е толкова интересна, колкото роклята на Ким Кардашиян. Пред Vogue Кардашиян казва, че всъщност това е абсолютно същата рокля, която Мерилин Монро е носила през 1962 г., докато пее "Happy Birthday" на тогавашния президент на САЩ Джон Кенеди.

Снимка 572654

Източник: GettyImages

Ким пояснява, че е успяла да се сдобие с 60-годишната рокля чрез Ripley's Believe It Or Not Museum, които през 2016 г. закупиха роклята на търг за колосалните 4.8 милиона долара. Но риалити звездата не я е купувала, за да се появи с нея на MET Gala 2022, а е успяла да убеди компанията да ѝ я даде под наем.

Всъщност, Ким Кардашиян казва, че когато първоначално се е опитала да облече роклята, не се е получило, защото се е оказало, че формите ѝ не са точно същите като тези на Мерилин Монро. И понеже корекция не е била възможна, защото все пак тоалетът е нещо като реликва, Ким е трябвало да отслабне с около седем килограма, за да я облече.

Снимка 572657

Източник: GettyImages

Кардашиян е приела влизането в роклята като роля, за която се подготвя и не е имало резервен вариант за тоалет - или тази рокля... или нищо, пише Yahoo. За целта се е подложила на стриктен режим на хранене, като е изключила напълно захарта и въглехидратите от менюто си.

Снимка 572656

Източник: GettyImages

И всичко това, разбира се, е било придружено и с физическа активност и консумация на много зеленчуци и протеини. Въпреки всичко, Ким Кардашиян твърди, че не е гладувала, а просто е била много стриктна в спазването на това какво може да яде.

Жертвите не са били само за роклята, но и за косата ѝ. Риалити звездата твърди, че деня преди събитието е прекарала цели 14 часа при фризьора си, за да се сдобие с този платинено рус цвят на косата. Същият като на Мерилин Монро.

MET Gala 2022, Оскар Айзък, съпругата му Елвира Линд и разменените роли

Оскар Айзък го направи и на MET Gala

Защо смени смени ролята си в семейството

А колкото до роклята, Ким казва пред Vogue, че се е отнесла с уважение към нея и не е рискувала нито за момент да я увреди по някакъв начин. Като за целта не е слагала грим по тялото си, който обичайно слага, и е трябвало да се научи да се казва по стълбите по определен начин.