С интерес следим какво се случва с втори сезон на "Големите малки лъжи" и как животът на петте момичета от Монтерей отново се променя след влизането на Мерил Стрийп в сериала. 

"Големите малки лъжи" и коя беше най-силната сцена от първи епизод

Най-силната сцена от първи епизод на "Големите малки лъжи"

Не, не е тази с Мерил Стрийп

Оказва се обаче, че не само животът на Бони, Селест, Мадлин, Джейн и Рената в сериала търпи обрати, а също и този на Зоуи Кравиц, Рийз Уидърспун, Никол Кидман, Шайлин Уудли и Лора Дърн извън снимачната площадка. С какво се променя? С факта, че не само стават още по-известни, а и още по-богати.

Ако актрисите взимаха едни хонорари за участието си в първи сезон, то след огромния му успех, ситуацията във втори коренно се е променила. Но да не си говорим празни приказки, а да видим какво се случва на практика в числа.

Голямата заплата на Рийз Уидърспун

Според Hollywood Reporter, ако в първи сезон на "Големите малки лъжи" Рийз Уидърспун е получавала по 250 хиляди долара за епизод, то във втори заплатата й се е увеличила до 1 милион долара за серия. Уидърспун ще получи и допълнителни средства, защото е изпълнителен продуцент на сериала.

И Никол Кидман не остава по-назад

Никол Кидман е получавала по 350 хиляди долара на епизод в премиерния сезон. Сега обаче за всяка серия тя също взима по 1 милион долара. Без към това да добавяме парите, които печели като изпълнителен продуцент. 

Какви са заплатите на останалите актриси от "Големите малки лъжи"

Рийз Уидърспун и Никол Кидман са най-високоплатените актриси в сериала, но останалата част от актьорския състав също прибират добри заплати. Шайлин Уудли е печелила по 242 хиляди долара за епизод в първи сезон, докато заплащането ѝ за серия във втори вече е 500 хиляди долара.

Зоуи Кравиц, която играеше второстепенна роля в първи сезон, е взимала по 54 хиляди долара на епизод, докато във втори сезон хонорарът ѝ за серия е скочил до 428 хиляди долара. Единствено размерът на заплатата на Лора Дърн (която е част от главните действащи лица) е неизвестен за момента.

Що се отнася до Мерил Стрийп

Привличането на Мерил Стрийп като част от актьорския състав на "Големите малки лъжи" беше огромна победа за HBO, но това разбира се означава, че от телевизионния канал трябва и да са ѝ платили една доста голяма сума за ролята. Според Variety, Стрийп получава по 800 хиляди долара на епизод, което я прави третата най-високоплатена актриса в сериала.

"Големите малки лъжи", сезон 2: Мерил Стрийп успява да дразин всички

Как Мерил Стрийп успява да дразни всички в новия сезон на "Големите малки лъжи"

Обещаващ премиерен епизод