Винаги сме малко скептични към вторите сезони, особено когато решението за появата им идва в резултат на успех на първите, а не като първоначална концепция. И за да избягаме от празната теория, ще говорим направо - втори сезон на "Големите малки лъжи" не е базиран на книга, защото едноименната на Лиан Мориарти приключва там, където приключи първи. А това води до известни рискове. По-надолу се разкриват подробности за сюжета на първи епизод на сезон 2.

Големият коз, който обаче трябва да ги елиминира всичките, се нарича Мерил Стрийп. Титаничната актриса се включва в продължението на историята за дамите от Монтерей като майката на покойния Пери (Александър Скарсгаард) Мери Луиз. И моментално успява да обиди набързо Мадлин (Рийз Уидърспуун) и да обяви на снаха си Селест (Никол Кидман), че не вярва в нещастния случай, при който синът й е починал.

Какво се случва с останалите героини? Рената (Лора Дърн) продължава да е най-уверената от всички, Джейн (Шайлин Уудли) не показва нищо особено. Затова пък героинята на Зои Кравиц Бони се чувства все по-зле и все по-раздирана от вина заради убийството.

"Големите малки лъжи" е по НВО всеки понеделник от 21 ч.

"Големите малки лъжи" и пет важни факта, които да си припомним преди втори сезон

Какво трябва да знаем за "Големите малки лъжи" преди началото на втори сезон

Да си припомним най-важното от първи