Животът на Първа дама може да е голяма привилегия, но и истинско предизвикателство. Жените до държавните глави имат страхотната възможност целият свят да научи за тях, но не всички успяват да я оползотворят.

Когато говорим за Мелания Тръмп, ни е трудно да правим сравнения с предишните Първи дами на САЩ. Тя определено е по-различна, най-вече заради бурното си минало и голямата възрастова разлика със съпруга си. Но пък и винаги сме с впечатлението, че знаем прекалено малко за нея, за да си правим крайни изводи.

Според експерти, цитирани от Express, времето, прекарано в Белия дом, е истинско предизвикателство за Мелания, която не може да разкрие истинската си същност. Тя е свикнала с медийното внимание, но сега повече от всякога трябва да внимава какво говори, а място за своеволия няма.

Снимка 480104

Източник: GettyImages

Въпреки че развива своя дейност и основа фондацията Be Best, госпожа Тръмп продължава да страда от липса на увереност в това, което върши. И това най-вероятно се дължи на нейния съпруг, който не й остава възможност да бъде това, което е. Вместо това, всичко минава по строго определен план.

По този начин, когато Мелания чете предварително подготвени текстове, а съпругът й си импровизира на пресконференциите, Първата дама остава някак далечна на хората, които иска да я чуят.

Мелания Тръмп и на какво дължи страхотния си външен вид

Тайните на Мелания Тръмп

На какво дължи страхотния си външен вид първата дама на САЩ

Липсват й личният подход и емоцията, от която ни изглежда лишена. А сме сигурни, че има много какво да ни каже, но просто й се налага да мълчи и да се усмихва.