Всяка красива жена има своите тайни, на които дължи безупречния си външен вид. И въпреки че в повечето случаи заслугата е основно на гените, всички трябва да полагаме грижи за себе си, ако искаме (дори и с напредването на годините) да изглеждаме така, че хората да се обръщат след нас.

Типичен пример за красива и стилна жена и Мелания Тръмп. Съпругата на американския президент Доналд Тръмп стана на 50 през април, но като че ли годините не ѝ личат. Тя има безупречен външен вид, който дължи на малките си тайни за красота и на режима, който спазва. Според The Sun Мелания се храни се здравословно, спортува редовно и обича да релаксира.

Що се отнася до хранителната ѝ диета, през целия ден Мелания се стреми да изяде до седем вида плод, които да я заситят и да й осигурят необходимите фибри, витамини и минерали. Същевременно пие и много течности - до три литра вода на ден. 

Снимка 435816

Източник: GettyImages

Мелания държи на здравословния старт на деня и обикновено на закуска пие плодови шейкове или смутита. Понякога предпочита овесена каша. За обяд обича да похапва пилешко с пармезан.

Освен че се храни с  много плодове, зеленчуци и месо, Мелания поддържа фигурата си като тренира редовно. Тя играе тенис, прави пилатес, плува поне два пъти седмично и обича кардио тренировките.

Доналд Тръмп, Мелания Тръмп и годишнината от сватбата им

Спомени от сватбата на семейство Тръмп

Честита стъклена годишнина

Не може да се отрече, че първата дама винаги има сияеща кожа. Нея тя дължи именно на зелените смутита и фрешове, защото подбира съставките им така, че да си набави максимално много витамини и минерали.

Снимка 458490

Източник: GettyImages

Всяка вечер Мелания почиства и овлажнява лицето си. Не подценява и важността на здравословния сън. Не харесва пластичните операции, често обаче посещава козметик, където се подлага на процедури за лице с кислород.

Що се отнася до косата на първата дама, Мелания я боядисва, но използва само био продукти, с които да я подхрани и хидратира. Пред People стилистът ѝ казва, че съпругата на Доналд Тръмп винаги иска да има по-естественото излъчване, затова и рядко си прави сложни и натруфени прически.

Снимка 435813

Източник: Twitter / Melania Trump

А за да изглеждаме и да се чувстваме млади и жизнени, според Мелания Тръмп най-важното е да стоим далеч от стреса и да намерим своето нещо, което ни помага да релаксираме.

Мелания Тръмп, снимката й с маска и за какво ни призова Първата дама на САЩ

Мелания Тръмп с прецедент в Първото семейство

Държи на мнението си