Чували сме какви ли не определения за Първата дама на САЩ, но най-често тя е определяна като една мистерия. Мелания Тръмп говори малко и рядко, усмихва се потайно и не ни позволява да разберем истината за отношенията между нея и съпруга й.

Последната книга, посветена на Първата дама, се опитва да хвърли малко повече яснота върху нейната личност. Според Free, Melania: The Unauthorised Biography, Мелания е наистина уникална и по нищо не прилича на предишните съпруги на американски президенти.

Първите дами често са съдени и са им поставяни оценки спрямо изградения публичен образ и без дори една среща на живо.

Снимка 457007

Източник: GettyImages

Още от началото на мандата на Доналд Тръмп стана ясно, че съпругата му не иска да губи своята идентичност и независимост и да се превръща в това, което хората смятат, че трябва да бъде.

Мелания не се превърна в сянка на съпруга си и е до него само когато наистина се налага. Тя също така си е извоювала и защитава свободата си да публикува в социалните мрежи без да иска одобрението на Тръмп, като понякога постовете й дори са опозиция на неговите, пише Express.

Мелания Тръмп, Free Melania: The Unauthorized Biography и какво разкрива новата книга за Първата дама

Властта, която Мелания има над Доналд Тръмп

Непознатото лице на Първата дама

Госпожа Тръмп има навика и да ползва собствени, а не правителствени автомобили, както и да отменя пътувания с президента в последния момент, ако например малко преди това се появят слухове за негова евентуална изневяра.