Стилът на известните личности винаги е бил много интересен за модните издания, които обичат да правят задълбочен анализ на това кой какво носи. Едно от любимите им занимания е да се коментират тоалетите, които кралските особи избират за официални събития.

Като изключим двете елегантни херцогини от британския кралски двор - Кейт Мидълтън и Меган Маркъл, които често стават повод на коментари какво са облекли, кралицата на Испания и Първата дама на САЩ, са другите любимки на модните критици.

И кралица Летисия, и Мелания Тръмп имат вродена класа, елегантна осанка и изграден стил, които демонстрират на всяко официално събитие. Другата прилика помежду им е, че притежават безпогрешен усет към модата. 

Снимка 458502

Източник: GettyImages

От последните снимки, които се появиха в испанското издание Hola, става ясно, че добрият вкус на двете дами що се отнася до тоалети е толкова сходен, че в много случаи дори е един и същ. 

Кралица Летисия, гащеризон Mango и цената на дрехите й

Кралица Летисия с поредната евтина дреха

С какво провокира този път

От изданието обръщат внимание на една от последните рокли на кралица Летисия, която тя избра да носи на 36-ите журналистически награди Francisco Cerecedo, които се проведоха в Мадрид в края на ноември.

Става дума за дълга черна рокля от сатен със златни рози с къси изрязани ръкави. Причината да бъде коментирано именно това облекло е, че няколко седмици по-късно Мелания Тръмп се появи на официално събитие със същия тоалет. Роклята е на стойност 1860 евро и е дело на белгийската модна къща Dries Van Noten.

Мелания Тръмп, решенията й и с какво се различава от останалите Първи дами

Своеволията на Мелания Тръмп

Не е като другите