Вчера, 3 юни, в първия ден от държавното им посещение във Великобритания, американският президент Доналд Тръмп и съпругата му Мелания Тръмп бяха посрещнати от кралица Елизабет II.

Мелания Тръмп, Япония и тоалетите на Първата дама

Как Мелания Тръмп впечатли Япония

Така, както само тя умее

Кралицата поздрави Тръмп и съпругата му в рамките на церемонията по посрещането в градината на Бъкингамския дворец. Край тях бяха и принц Чарлс, и дукесата на Корнуел - Камила.

Няма как да поминем факта, че нейно величество познава почти всеки действащ американски президент от 1945 г. насам, започвайки с Хари Труман, с когото се среща по време на посещението си във Вашингтон през 1951 г.

Снимка 426866

Източник: GettyImages

И макар събитието, на което присъстваха всички, да беше срещата на британската кралица с президентът на Съединените американски щати, Първата дама на Америка отново успя да открадне от вниманието на медии и коментатори за себе си - нещо, което тя така умело и често прави, независимо от важността на случващото се около нея.

И ако малко преди заминаването си за Великобритания Мелания Тръмп предизвика интерес с роклята си с най-известните забележителности на Лондон, то при пристигането си в Бъкингамския дворец тя отново събра погледите на всички със стилния си тоалет.

Снимка 426867

Източник: GettyImages

Мелания беше в тясна бяла рокля с тъмносиня яка на Dolce & Gabbana, подчертаваща отличната ѝ фигура. На главата си носеше елегантна широкопола шапка - отново бяла, с тъмносиня лента, а на талията си имаше тъмносин колан. Цялата картинка завършваха високите токчета в същата цветова гама.

Снимка 426865

Източник: GettyImages

Ето как за пореден път съпругата на Доналд Тръмп показа, че знае какво точно да облече, за да бъде по-елегантна и от кралица.

Малания Тръмп, Великобритания и една тематична рокля

Поредното скрито послание в облеклото на Мелания Тръмп

Малко преди визитата във Великобритания